022 843 011
str. Armenească 27b

Unde pot fi procurați în Chișinău ochelari pentru bărbați?

9 decembrie 2013


        Un bărbat contemporan este sigur pe sine și nu ezită să se arate stilat și aranjat. Dacă pe timpuri unii considerau că pentru un bărbat nu merită să acorde atenție înfățișării sale, astăzi o ținută neglijentă nu demonstrează aspect de bărbat, dar mai degrabă invers. Oricare n-ar fi genul de ocupație a-l d-stră, ținuta joacă un rol important în ceea cum vă acceptă oamenii.             Deoasebit de important este exteriorul când serviciul constă în comunicare cu clienții, sau dacă reprezentați propria companie. Care ar fi soluția dacă sunteți nevoiți să purtați ochelari de corecție? Nu disperați dacă medicii v-au prescris ochelari! Alegerea unor ochelari de calitate, ajustați în corelație cu stilul de îmbăcăminte, chiar vă va ajuta să scoateți în evidență punctele voastre forte și să lăsați în umbră neajunsurile, prezentându-vă într-o postură mai desăvârțită și mai solid.  

       Este posibil de procurat în Chișinău ochelari pentru bărbați în saloane de optică specializate, primordial fiind faptul că ochelarii sunt un important instrument de corectarea vederii, deci ceea ce ține de sănătate – de ceea pe ce nu e cazul de economisit. Plus la aceasta o ramă de ochelari necalitativă este mai fragilă, se deteriorează ușor și are o viață scurtă.            Atunci iarăși va fi necesar de a căuta o altă nouă, cu cheltuieli noi și timp pierdut.

       Dar și în plan estetic ochelarii ieftini în scurt timp își „divulgă” proveniența, perzându-și aspectul atrăgător.

       Salonul „Astro-Optica” , care activează pe piața Moldovei de acum mai bine de 25 de ani, propune să vă alegeți ochelari, care vă vor servi 10, 20 și poate chiar mai mulți ani!

A procura în Chișinău ochelari pentru bărbați de la bren-duri renumiți în salonul „Astro-Optica” înseamnă nu doar a deține ceva „de brend”, dar de a deveni realmente posesor a unui accesoriu calitativ și prezentabil de corecție a vederii și, plus la acesta, economisiți, deoarece nu schimbați frecvent ochelarii.

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.