022 843 011
str. Armenească 27b

Servicii:

 • Consultație oftalmologică primară
 • Servicii oftalmologice specializate
 • Montarea ochelarilor
  • Sunt executate comenzile de oricare grad de complexitate;
  • Montarea se efectuiază rapid și calitativ.
 • Reparația ochelarilor
  • De orice tip de deteriorare;
  • Excluziv se efectuiază sudura ramelor de ochelari din titan!

Priveşte îmreună cu noi

A vedea și a fi văzut – astăzi ochelarii sunt mai mult decât o necesitate medicală, ei își au un rol important la formarea unui stil și a unei ținute personale – astăzi ei te reprezintă!


Prezentăm diverse feluri de ochelari

Ochelari pentru corecția vederii — adulți: sunt prezentate rame de la Leonardo D, Bvlgari, Silhouette, Ray-Ban, Vogue, Versace, PradaPolo Ralph Lauren, Penguin, Daniel Hecter...

— copii: Flexus, Ciao-Ciao, Transformer, Action Man, Barbie...

Ochelari de soare: Bvlgari, Silhouette, Ray-Ban, Prada, Versace, Vogue, Daniel Hecter, Adidas, Raffaeli, HIS...

Lentile pentru ochelari sunt produse de către BBGR France și Divel Italia

Diverse forme:
— stil clasic;
— design original.

Cerințele modei astăzi sunt tot mai capricioase, dar producătorii menționați sunt întodeauna în pas cu schimbările de stil. La fel și ramelor clasice li se oferă finețea, menită să scoată în evidență trăsăturile dominante de carecter a celui ce le poartă.

Fiecare vizitator poate să-și aleagă oportunitatea sa, deci ceea ce este cel mai potrivit pentru necesitățile și preferințele sale individuale.

Lentile de contact

Pe lângă preferințele estetice a celor ce nu doresc să poarte ochelari, lentilele de contact au și plusuri practice: deoarece se aplică direct pe lobul ocular, oferă acuitatea vizuală deplina. La fel, faptul că lentilele se mișcă împreună cu ochii nu limitează viziunea periferică, ceea ce oferă o mai mare libertate la șofare, la sport. Individual mulți purtători de lentile de contact estimează simtul libertății în viața cotidiană și descătușare psihologică pentru cei ce se incomodează din cauza ochelarilor. În prezent tehnologiile moderne permit producerea unor lentile compatibile biologic si  cu permeabilitate înaltă pentru oxigen, ceea ce reduce la minimum discomfortul în urma aplicării lor.

Salonul nostru vă oferă lentile de contact de la cele mai renumite brandu-ri din lume: Cooper Vision (Biomedics 38, Biomedics 55, Expression Colors), Johnson&Johnson (Acuvue 2)

Calitate garantată

Cum?!  — Garanția calității rezultă din calitatea produselor producătorilor deja menționați, bine cunoscuți pentru reputația ireproșabilă a produselor sale.

Evident că alegerea medicală și ajustarea tehnică a ochelarilor, cât și a lentilelor se face cu recomandarea medicului specialict.

Faptul că salonul nostru propune astfel de produse, precum și consultația specialiștilor competenți și cu experiență, vă asigură încredere pentru calitate și comfort.

În cazul apariției unor neclarități în vederea calității produselor sau serviciilor oferite în salon, acestea sunt clarificate pe contul nostru!

— clientul, ieșind din salonul nostru, trebuie să vadă bine și ușor lumea din jur!

Despre Noi

Afacere de familie, fondată în anul 1988 de către Cernobai Vasile, doctor în științe astronomice, inițial avea la bază și confecționarea lentileor de ochelari, dat fiind inițiatorul era un specialist performant în domeniul fizicii optice.

În prezent lucrăm cu lentile de brăduri cunoscute, ce au cea mai avansată bază tehnică pentru a asigura calitatea înaltă a produselor propuse. Atenția și profesionalizmul din partea personalului sunt deja cunoscute de mult timp, ceea ce ajută clienții să se simtă în largul său și să bineficieze de realizarea individuală a cerințelor sale medicale și estetice. Deasemenea, în scopul de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, serviciile medicale sunt servite de medici experimentați. În cadrul Centrului se efectuiază examen primar atât pentru copii, cât și pentru adulți. În cazurile depistării unor dereglări organice, pacienții sunt redresați la centrele republicane în vederea examinării minuțioase de către profesori cu renume.

Ceea ce vorbește obiectiv despre noi este reputația formată de mulți ani de muncă conștiinciosă, aprecierea din partea pacienților și a clienților noștri, eforturile noastre de a avansa atât în calitatea produselor cât și în calitatea serviciilor oferite în salonul „Astro-Optica”.

© 2015-2024 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.