022 843 011
str. Armenească 27b
Notă cu referire la protejarea confidențialității informațiilor clientului și a politicii de securitate.
Administrarea site-lui ia toate măsurile de securitate pentru prevenirea unui acces neautorizat, menținerea acurateței datelor, și asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Ia măsurile organizatorice și tehnice necesare și suficiente pentru protejarea informațiilor personale ale utilizatorului împotriva accesului neautorizat sau accidental, distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, distribuirea, precum și alte acțiuni ilegale din partea unor persoane terțe. 
Consumatorul poate vizita oricând www.lentile.md fără a dezvălui oricare informații personale.
Noțiunea de date cu caracter personal face referire la orice informație ce identifică sau permite de a identifica pe baza acestor informații un individ.
www.lentile.md colectează si utilizează datele personale, necesare doar pentru îndeplinirea comenzii dumneavoastră, cum ar fi: prenumele, numele de familie, telefonul, adresa poștală (adresa de livrare) și adresa e-mail.
Noi nu verificăm acuratețea informațiilor cu caracter personal furnizate de către persoanele fizice, nici nu verificăm viabilitatea lor.

Condițiile de prelucrare a informației personale.
În cazul în care utilizatorul a furnizat informații cu caracter personal  www.lentile.md , el acceptă automat prelucrarea acestor informații pentru efectuarea comenzii.
De asemenea, în ceea ce privește informațiile cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt prezentate de cumpărător, confidențialitatea lor este păstrată. Datele cu caracter personal ale clientului pot fi șterse la cererea cumpărătorului.

© 2015-2024 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.