022 843 011
str. Armenească 27b

Cea mai mare alegere de ochelari de calitate în Chișinău!

5 decembrie 2013

        Toți purtătorii de ochelari cunosc cât de important este de a-și găsi ochelarii „personali”. De fapt, a procura în prezent ochelari în Chișinău nu este o problema, important este de reținut câteva reguli de bază.

        În primul rând, ochelarii prebuie să fie calitativi. Ochelarii necalitativi, nemaivorbind de lentile, vă vor provoca multe neplăceri, deoarece se vor defecta frecvent și adesea vă veți vedea nevoit să vă procurați alții noi. Mai mult, rame de ochelari ieftine, nicidecum nu îl reprezintă pe un om de succes. Ocelari calitativi în Chișinău puteți procura în salonul nostru „Astro-Optica”, sau să-i comandați pe site, unde vă puteți face cunoscut cu asortimentul nostru, precum și să vă faceți înscrierea pentru consultație la medic-oftlamolog chiar fără a ieși din casă.

       În al doilea rând, ochelarii sunt aleși după ovalul feței d-stră, pentru a scoate în evidență plusurile și de a masca neajunsurile. Fiecare om își are particularitățile sale, ce-i formează individualitatea. O ramă de ochelari necorespunzătoare ar putea să vă prezinte într-o lumină nevaforabilă, deaceea sunt propuse următoarele reguli simple:

  •          Pentru față de formă ovală se vor potrivi toate tipurele de rame de ochelari.
  •          Fața de formă patrată: sunt binevenite ramele rotungite, ovale sau alungite. Preferențial e de evitat unghiurile și tonuri acceantuate pe latura de jos a ramei pentru a nu atrage atenția la o bărbie masivă.
  •          Față rotundă: alegeți ramele unghiulare, sub formă de romb sau dreptunghiulare, sau ca „ochiul de pisică”. Ramele rotunde și ovale e de dorit de evitat pentru a nu scoate în evidență plinătatea feței.
  •          Configurația feței de forma unui romb o va prinde bine ochelarii fară ramă (rimless), precum și ramele ovale.
  •          Pentru o față în formă de inimă vor fi atrăgătoare forme ovale sau rotungite a ochlerilor. Evitați ochelari cu careva accent pe partea superioară a ramei, deoarece ele vor provoca contrast între o frunte lată și o bărbie ascuțită.
  •          Unei fețe triunghiulare i s-ar potrivi semiochelari sau ochelari cu un accent pe partea superioară a ramei pentru a sustrage atenția de la bărbie și de a armoniza proporțiile.
  •          O față alungită presupune evitarea ochelarilor fără ramă sau a ochelarilor prea mici, dar este de dorit de a alege modele cu accentuarea părții superioare a ramei.

      Deci, ceea la ce merită de atras atenție, sunt calitatea și design-ul corespunzători imaginii și particularităților d-stră individuale.

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.