022 843 011
str. Armenească 27b

Unde pot fi procurați ochelari de soare pentru copii în Chișinău?

14 decembrie 2013


       Majoritatea maturilor poată ochelari de soare pentru că pur și simplu aceasta este atrăgător.  Totuși, ochelarii de soare nu este doar o chestiune de stil, dar sunt, în primul rând, un mijloc de protejare a vederii și contribuie la sănătatea ochilor. Ochișorii copilașilor sunt mai sensibili la razele ultraviolete, deaceea pentru a preîntâmpina apariția unor probleme de văz pe viitor la copil, este important de a nu neglija cu alegerea unor ochelari de soare pentru copii calitativi.

       Fie vara, fie iarna – copiii uibesc cel mai mult să-și petreacă timpul afară, la aer liber. S-ar părea că unicul loc unde ei sunt expuși cel mai mult razelor ultraviolete este plaja sau bazinul, dar să nu uităm și de timpul de iarnă. Zăpada reflectă UV nu mai puțin ca apa, iar pe loc deschis zăpada are capacitatea de a reflecta și mai intensă.

       Înainte de toate, pentru a face o alegere corectă în ceea ce privește procurarea în Chișinău a ochelarii de soare pentru copii, este bine să ne apreciem unde pot fi găsiți ochelari calitativi. Nu vă lăsați măguliți cu prețuri joase la ochelari de plastic. Așa gen de ochelarii nu pot proteja nici ochii unui adult, nemai- vorbind de protejarea copilului. Secretul este că ochelarii necalitativi nu au filtre UV. Ei sunt confecționați dintr-un plastic obișnuit de culoare închisă, ce n-au proprietatea de a stopa razele ultraviolete. Mai mult, acești ochelari sunt periculoși, deoarece ochiul este „indus în eroare” – la mai puțină lumină vizibilă pupila ochiului se dilată, permițând la și o mai mare cantitate de raze dăunătoare să pătrundă până la retina ochilui. În schimb, ochelarii calitativi posedă o acoperire specială, care este aplicată direct pe lentilă și reține razele UV.

      Astfel de ochelari pot fi procurați doar în magazine specializate. Este adevărat că prețul lor este mai deosebit, dar și sănătatea copilului este mai scumpă ca banii „economisiți”. De asemenea, ochelarii calitativi sunt și mai trainici, deci nu se defectează ușor și sunt atraumatici.

     Salonul „Astro-Optica” propune atenției d-stră numai acele modele care au trecut testarea în timp a producătorilor cu renume mondial, deoarece, după cum am menționat, ochelarii sunt mai mult decât un accesoriu. D-stră aveți posibilitatea de a face cunoștință cu asortimentul nostru, să vă faceți o alegere potrivită atât personal, cât și pentru toată familia. Puteți să procurați în Chișinău ochelari de soare pentru copii la cele mai bune prețuri și chiar fără a ieși din casă pe site-ul nostru!

 

 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.