022 843 011
str. Armenească 27b

Cooper Vision Expressions Colours – redefiniți-vă privirea

30 aprilie 2015

Doriți să vă îmbunătățiți vederea și pe lângă asta să vă schimbați și culoarea ochilor? Site-ul www.lentile.md vă propune lentilele de contact Cooper Vision Expressions Colours.

Să intrați în posesia nuanței ochilor la care mereu ați visat și să scăpați de ochelarii enervanți  este simplu. Produse în Anglia, lentilele de contact colorate Cooper Vision Expressions Colours  permit schimbarea radicală a culorii irisului – chiar și cei mai întunecați ochi căprui pot deveni verzi! Tehnologiile de vârf de colorare a lentilelor Cooper Vision Expressions Colours permit obţinerea unui efect maxim natural. Zonele pupilare ale lentilelor se colorează în căprui, iar culoarea irisului rămâne la discreţia Dvs. În magazinul nostru,la moment, sunt accesibile astfel de culori populare , precum albastru închis şi deschis, culoarea valului mării şi verde.

În afară de caracteristicile sale estetice, aceste lentile oferă un confort extraordinar şi acuitate vizuală. Cooper Vision Expressions Colours posedă o permeabilitate excelentă pentru oxigen şi conţin un nivel  suficient de umezeală pentru a păstra sănătatea şi confortul ochilor. Un alt avantaj important este şi faptul că lentilele Cooper Vision Expressions Colours protejează pupila ochilor împotriva radiaţiilor ultraviolete.

Lentilele Cooper Vision Expressions Colours sunt concepute pentru a fi purtate timp de o lună, pe perioada zilei. Dacă nu le purtaţi permanent, lentilele au o perioadă mai îndelungată de viață, cu condiţia de a fi păstrată într-un container cu soluţie specială. Puteţi cumpăra aceste lentile de contact în Moldova la preţul de 780 de lei pentru 6 bucăţi. Pe site-ul www.lentile.md puteţi vedea  întreg asortimentul de lentile de contact disponibil în magazinul nostru.

Dacă aveți nevoie de o consultaţie oftalmologică, o puteţi efectua la noi – în salonul optic „Astrooptica”. Oftalmologii noştri oferă consultaţii atât pentru maturi, cât si pentru copii. 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.