022 843 011
str. Armenească 27b

Soluții pentru întreținerea lentilelor de la Bausch&Lomb – cea mai bună alegere!

24 aprilie 2015

Numărul adepților lentilelor de contact crește cu fiecare an. Acest fenomen are o explicație simplă – în comparație cu ochelarii tradiționali, lentilele de contact oferă o gamă largă de avantaje.  Având o greutate mică și fiind foarte confortabile, ele asigură o vedere extrem de calitativă.

Ca lentilele de contact pentru purtare îndelungată să servească mai mult timp, ele necesită o îngrijire corectă. În prezent, producătorii oferă un spectru întreg de soluţii pentru îngrijirea lentilelor. Bausch&Lomb nu face excepţie.

Internet-magazinulwww.lentile.mdvă propune soluţiile ReNU MultiPlus Bausch&Lomb pentru îngrijirea lentilelor la un preţ accesibil.  Ele se comercializează în flacoane de 60 ml, 120 ml, 240 ml şi 355 ml. Apropos, în momentul de faţă, soluţia în flacoane de 60 ml şi 355 ml poate fi cumpărată la un preţ promoţional special!

Soluţia universală ReNu MultiPlus curăţă delicat, hidratează şi dezinfectează lentilele de contact. Ea poate fi folosită pentru toate tipurile de lentile şi, în special, pentru cele din silicon-hidrogel.  După doar 4 ore de aflare a lentilelor în soluţie, sunt eliminate complet toate bacteriile, depunerile proteice fiind, în acelaşi timp, hidratate la maxim.  După prelucrare cu soluţie, nu este necesară curăţarea mecanică suplimentară. Utilizarea regulată a soluţiei ReNu MultiPlus garantează o purtare confortabilă a lentilelor pe întreaga lor perioadă de exploatare.

Perioada de valabilitate a soluţiei, după deschiderea flaconului, este de 90 de zile, după care se recomandă a fi schimbat cu unul nou.  Setul cu soluția pentru îngrijirea lentilelor include și un container pentru păstrarea lor.

Puteţi afla preţurile la lentilele de contact şi soluţiile pentru îngrijire a acestora, în Moldova, accesând site-ul nostru www.lentile.md . Puteţi achiziţiona produsele online, cu livrare la domiciliu sau vizitând salonul „Astrooptica”. Garantăm calitatea înaltă a produselor şi preţuri accesibile.

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.