022 843 011
str. Armenească 27b

Biomedics 55 – acuitate vizuală și protecție împotriva radiațiilor UV !

30 aprilie 2015

Lentilele de contact Biomedics 55 sunt nu doar niște lentile confortabile, dar și o protecție sigură împotriva radiațiilor ultraviolete. Acestea sunt unele dintre puținele lentile de contact care oferă o protecţie de 95% împotriva acestor radiaţii dăunătoare.

Datorită caracteristicilor sale şi preţului atractiv, Biomedics 55 reprezintă o alegere excelentă pentru adepţii lentilelor de contact. În salonul „Astrooptica” preţul lentilelor de contact Biomedics 55 este de 440 de lei pentru o cutie a câte 6 lentile.

Datorită designului periferic biconvex, lentile îşi păstrează excelent forma. Acest  fapt nu doar simplifică exploatarea lor, dar asigură un nivel ridicat de confort în timpul purtării. Marginile lentilelor sunt subţiri şi rotunjite, de aceea sunt practic insesizabile pentru posesorul acestora. Nivelul ridicat al umidităţii asigură ochilor o hidratare permanentă, prevenind uscarea şi iritarea.

Desigur, principala caracteristică a lentilelor de contact Biomedics 55 este gradul ridicat de protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete. Ele absorb cel puţin 96% de raze Uv-B şi 70% de raze Uv-A. Cu toate că retina este protejată, nu uitaţi de faptul că structurile externe ale ochiului – pleoapele şi conjunctiva – de asemenea au nevoie de protecţie. De aceea, se recomandă  ca în zilele însorite să purtați ochelari de soare.

Lentilele de contact Biomedics 55 pot fi purtate pe o perioadă de o lună, de aceea au nevoie de îngrijire zilnică. Pe site-ul nostru www.lentile.md,  se găsesc și soluţii universale pentru întreţinerea lentilelor de contact.

În salonul „Astrooptica” din Chișinău puteţi achiziţiona lentilele de contact sau efectua o consultaţie la oftalmolog. De asemenea, puteţi cumpăra online lentile de contact în Moldova, accesând site-ul www.lentile.md. Garantăm calitatea produselor, livrare rapidă şi modalităţi comode de achitare.  

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.