022 843 011
str. Armenească 27b

Lentilele de contact Bausch+Lomb – un companion de încredere!

23 martie 2015

Ceea ce caracterizează cel mai mult brand-ul Bausch&Lomb este un caracter serios și responsabil. Baza unei astfel de atitudini față de activitatea sa a fost pusă chiar de inițiatorul companiei John Jacob Baucsh, un emigrant de origine germană, care în anul 1853 a inițiat această companie în Rochester, New York. Ulterior Bausch s-a asociat cu prietenul său cel mai bun Henry Lomb, care a fost și primul investor. Prin corectitudinea și meticulozitatea germană în ceea ce privește calitatea perfectă până în cele mai mici detalii, compania Bausch&Lomb a fost acceptată pentru producerea opticii de înaltă precizie, cum ar fi microscoape, binocluri și chiar fotocameră cu diafragmă foarte fină care lucra în baza reacției ochiului la lumină...

Pe tot parcursul istoriei sale compania Bausch&Lomb a fost remarcată prin inovațiile sale tehnologice perfecționiste a utilajelor și produselor optice, ocupând indiscutabil poziția de lider în acest domeniu. Compania Bausch&Lomb a fost prima care a elaborat lentile de sticlă de calitate superioară în America, iar lentilele folosite pentru a face primele fotografii din satelit cu luna au fost confecționate de asemenea de Bausch&Lomb! În final, cu referire la lentilele de contact, apoi, în 1971 Bausch&Lomb a fost primul care a propus lentile de contact moi și până acum este cel mai mare furnizor de produse pentru îngrijirea ochilor din lume!

În prezent Bausch&Lomb propune o gamă variată de lentile de contact pentru corecția miopiei, dar și lentile de contact moi pentru corecția astigmatismului, precum și corecției prezbiopiei. Cu referire la corecția miopiei sunt elaborate diferite opțiuni, ca exemplu: lentilele de contact PureVision 2 HD, pe lângă faptul că oferă o vedere deosebit de clară, elimină licăririle și luminozitățile ce pot apărea în special în timp de seară; la fel aceste lentile sunt unele din cele mai subțiri lentile de contact. Lentilele SofLens Daily, datorită unei optice asferice perfectate oferă o percepție de un contrast deplin. Iar SofLens® Natural Colors, lentilele de contact colorate permit să vă alegeți culoarea ochilor la fel cum alegeți machiajul..., culorile fiind naturale datorită tehnologiei mai avansate de aplicare a culorilor.

Această, chiar și scurtă excursie în lumea lentilelor Bausch&Lomb, formează o părere concretă despre acest producător ca fiind unul demn de toată încrederea. În Moldova acest brand este deja cunoscut, articolele sale făcându-și prezența în Chișinău în salonul optic „Astro Opica”. Pe site-ul www.astrooptica.md sunt amplasate felurile de lentile de contact cu caracteristicele lor, precum și prețurile fiecărora în parte. În cadru salonului există un centru medical oftalmologic, unde puteți beneficia de un consult profesionist în vederea alegerii lentilelor necesare pentru d-stră. De asemenea puteți face comanda lentilelor de contact alese pe site-ul www.lentile.md.

A fi seroși și responsabili este o apreciere, ce o așteptăm din partea clienților noștri, de aceea lucrăm cu producători cum ar fi Bausch+Lomb și facem tot posibilul de a remarcați corespunzător. Deci, bun venit în salonul „Astro Optica”!

 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.