022 843 011
str. Armenească 27b

Cooper Vision – o privire ce împrospătează!

25 martie 2015

Prospețimea este ceea ce caracterizează în primul rând lentilele de contact de la CooperVision. Aceasta devine realizat printr-o tehnologie performantă a materialului din silicon-hidrogel, ce permite perfuzia maximă a oxigenului către ochi și o rezistență înaltă la dehidratare, lentilele fiind purtate cu confort pe tot parcursul zilei.

 

Sunt prezentate câteva variante de lentile moi de contact CooperVision, adaptate optimal cerințelor noastre.

  o  Lentilele Biomedics® 38 sunt destinate unui port mai îndelungat, pe parcursul căruia își păstrează efectiv parametrii optici. Se recomandă înlocuirea la fiecare patru luni.

  o  Biomedics® 55 sunt deosebite având filtru UV și un design optic sferic ce oferă o vedere deosebit de clară și stabilă. În mod normal oferă protecție de la razele ultraviolete, totuși, în perioadele de insolație sporită se recomandă portul și a ochelarilor de soare, pentru o protejare completă a ochilor și zonei în jurul ochilor. Cu toate că au caracteristici mai performante, sunt oferite la un preț optimal.

  o  Lentilele CooperVision Expressions Colors – pentru doritorii de a fi mai expresivi, schimbând culoarea ochilor. Ochii vă pot reda adâncimea mării, seninătatea cerului sau umbra pădurii într-o zi de vară. Aceasta devine posibil datorită unor tehnologii performante de tonare a lentilelor de contact colorate, culorile rămânând, tot odată, naturale.

Însăși compania Cooper Companies, Inc a fost inițiată în anii 60 ai secolului trecut în Pleasanton, California, fiind o companie de producere a utilajului medical. În 1980 este creată o subdiviziune destinată special producerii lentilelor de contact – CooperVision, care în 2005 devine a treia după mărime în lume, în ceea ce privește propunerea lentilelor moi de contact. Astăzi compania deține centre de producere nu numai în SUA, dar și în Marea Britanie.

Deci, ceea ce optează pentru alegerea lentilelor de contact CooperVision este prospețimea lor, datorată unor tehnologii performante orientate spre confortul  și sănătatea ochilor. La fel merită de luat în calcul și prețul optimal pentru o calitate acceptată la nivel mondial.

În Chișinău aceste brand original este prezent în salonul „Astro Optica”, unde puteți face alegerea potrivită. De fapt, aflându-vă și în altă localitate în Moldova, accesând site-ul www.lentile.md vă puteți face cunoscuți cu toate ofertele și puteți face comanda lentilelor care vă doriți.

Bun venit, iar noi și CooperVision vă garantăm o privire ce împrospătează!

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.