022 843 011
str. Armenească 27b

Lentilele de contact Johnson & Johnson – istoria vederii excelente!

19 martie 2015

Johnson & Johnson are o istorie respectabilă în domeniul industriei medicale. Compania a fost întemeiată în 1886 de către frații Johnson în New Brunswick, New Jersey, U.S. și până în prezent ocupă primele poziții în acest domeniu, fiind cunoscută în toată lumea.

Producerea lentilelor de contacta devenit o ramură esențială a companiei, când în 1981 Johnson & Johnson și-a adăugat compania de producere a lentilelor Frontier, specializată în producerea lentilelor de contact încă din 1959. Investițiile corect direcționate au permis dezvoltarea unor tehnologii avansate, ce au plasat lentilele de la Johnson & Johnson pe primul loc în acest domeniu. Rezultatul a fost și continue să fie o calitate foarte înaltă a lentilelor, cu o transparență la 100%, oferind o vedere excelentă și un port confortabil. ACUVUE ®, elaborate încă în anul 1987,  au fost primele lentile moi de unica folosință din lume, după care au urmat SUREVUE ®, care de acum în 1994 au devenit lentilele preferate la două treimi din totalul de purtători  de lentile de contact din SUA. Iar anul 1995 a fost remarcat de apariția primelor lentile de contact de o zi 1-DAY ACUVUE ®, care au fost primite cu plăcere de milioane de persoane. Acestea oferă o sterilitate deplină, un confort deosebit și o vedere perfectă, iar prețul lor relativ mai înalt este echilibrat cu lichidarea cheltuielilor pentru întreținere. Johnson & Johnson Vision Care a propus pe piață primele lentile din silicon-hidrogel ACUVUE ® ADVANCE ® сu Hydraclear ®, după care au urmat lentile din silicon-hidrogel cu o tehnologie inovatoarea conceptual nouă, special concepută pentru cei ce suferă de astigmatism.

Conceptul Johnson & Johnson de a pune accent pe programe inovatoare îi permite de a fi lider în tot ce ține de confortul și necesitățile celor ce duc o viață activă, necătând la unele dificultăți de vedere.

în Chișinău acest producător îți face prezența în salonul „Astro optica”, unde puteți alege lentile de contact corespunzător necesităților d-stră. Sunt prezentate diferite brand-uri, de fapt, tot aici puteți gasi și lentile de contact colorate. Specialiști competenți vă vor ajuta să faceți o alegere optimală. Pe site-ul www.astrooptica.md sau www.lentile.md poate fi examinată propunerea lentilelor și făcută comanda.

Istoria salonului nostru în Moldova de asemenea este destul de respectabilă, de aceea, împreună cu Johnson  & Johnson, vă așteptăm la noi pentru a beneficia de cea mai calitativă optică.

 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.