022 843 011
str. Armenească 27b

Cea mai mare alegere în Chișinău a ochelarilor de soare calitativi !

26 ianuarie 2014

      Ochelarii de soare servesc pentru protejarea vederii, precum și ca un element important în stilul și modul d-stră de a fi. Persoanele ce duc un mod de viață activ, cei ce se află mult timp la aer liber sau la volan au nevoie în special de ochelari de soare calitativi.  Sportul la aer liber, odihna pe plajă sau la munte – toate acestea presupun expunerea ochilor influenței nocive a razelor ultraviolete. Pentu a vă păstra acuitatea vederii în decursul anilor, precum stilul său, merită de ales atent ochelarii de soare care vă sunt necesari.

      Dar ce ar însemna o alegere bună a unor ochelari de soare? Aceasta presupune, în primul rând, de a nu procura ochelari în magazine nespecializate, unde producția poate să nu corespundă standartelor internaționale de calitate și securitate a văzului. Lentilele întunecate, dar fără protejare UV, doar crează iluzia confortului pentru ochi – problema constă în faptul că, fiind umbrite, pupilele se dilată, și permit la o cantitate și mai mare de raze ultraviolete, care sunt deosebit de dăunătoare pentru structurile gingașe ale ochilor, să pătrundă în interiorul lobilor oculari. Pe când lentilele calitative, ce au stratul ce protecție ce polarizează razele solare și blochează UV, nu doar crează umbră pentru ochi, dar și-i protejază de influiențe dăunătoare.

      Unde pot fi procurați astfel de ochelari de soare în Chișinău? Lentile calitative cu acoperire protectoare și ramă calitativă pot fi garantate doar de producători cunoscuți, care s-au recomandat în timp prin inovațiile și investițiile sale în îmbunătățirea calității producției sale – acest fapt merită de luat în considerație când doriți să cumpărați ochelari de soare. Astfel de brend-uri cum ar fi Silhouette,Bulgary, Vogue, Escada, Calvin Klein, Police, Adidas, Hugo Boss și altele de felul lor, nu-și vor pune în joc propria reputație. Acești producători sunt reprezentați în salonul „Astro-Optica”. Dacă prețuiți propria sănătate mai mult decât un câștig de moment, atunci veți face alegerea corectă! În salonul „Astro-Optica” d-stră veți găsi numai cei mai buni ochelari de soare, vă veți face cunoscut cu tot asortimentul, și chiar veți putea bineficia de opțiunea de a procura ochelarii online.

 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.