022 843 011
str. Armenească 27b

Unde pot fi procurate în Chișinău lentile de contact?

13 ianuarie 2014


     Lentilele de contact sunt o alternativă minunată ochelarilor de corectare a vederii. Varianta optimală sunt lentile de contact calitative, dar e bine de avut concomitent și ochlelari pentru a da ochilor răgaz după portul lentilelor. Totuși, când lentilele sunt mai preferențiale?

  •          Lentilele de contact nu distorsionează vedrea periferică și sunt binevenite pentru șofare sau alte activități la care vederea periferică este deosebit de importantă.
  •          Pe timp de iarnă, în comparație cu ochelarii, lentilele nu transpiră când intrați de la frig într-o încăpere caldă.
  •          În timpul ce faceți sport vă simțiți liber, deoarece nu aveți grija ochelarilor ce ar putea aluneca de pe nas.

 

    Pe de altă parte, lentilele necesită o îngrijire speicală. Zilnic este necesar de a le scoate și a le curăța, folosind soluții speciale. Totuși, aceste momente pot fi depășite, grație avantajelor ce rezultă din portul lentilelor de contract! Cu atât mai mult că toate cele necesare pot fi procurate împreună în salonul „Astro-Optica”, unde puteți fi siguri de veridicitatea lor. În Chișinău lentile de contact puteți cumpăra, fie făcând comandă online, fie pe loc în acest salon, care se află în centrul orașului.

    Salonul nostru este comod amplasat și cu un asortiment larg de produse, tot aici, la noi d-stră veți primi o consultație oftalmologică profesională și vă veți putea aprecia, care anume lentile sunt cele mai optimale pentru d-stră și cum vor fi acestea îngrijite.

    Dacă nu aveți deprinderea de a îngriji lentilele de contact sau nu aveți această posibilitate, puteți procura la noi lentile de contact cu port nocturn de la producătorul renumit pentru calitatea produselor sale Johnson&Johnson.

    Noi activăm pe piața Moldovei mai bine de 25 de ani și ținem mult la reputația noastră, deaceea propunem clienților noștri numai cei mai buni ochelari și lentile de contact în Chișinau la prețuri accesibile.

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.