022 843 011
str. Armenească 27b

Unde în Chișinău pot fi procurați ochelari pentru copii?

27 ianuarie 2014


       Dacă copilului d-stră medicul oftalmolog i-a prescris ochelari de corecție a vederii, merită de luat în serios această recomandare. Realitatea este că multe probleme de văz la copii pot fi soluționate cu succes până la vârsta adolescenței, în caz dacă copilul începe să poarte ochelarii la timp. Și nu este un lucru deloc simplu de a alege copilului ochelari corespunzători, iar mai apoi și de a-l obliga să poarte acești ochelari permanent. Plus la aceasta copiii sunt, de regulă, activi, ceea ce face ca ochelarii să fie adesea accidentați. Totuși, nu merită ca copiii să fie lipsiți de bucuriile copilăriei și de jocuri cu alți copii de vârsta lor. Deaceea cel mai bine este de a alege așa gen de ochelari, care să reziste la toate ghidușiile copilărești și să nu se fie stricați chiar din prima cădere. Astfel de ochelari pot fi procurați în magazinele specializate, asortimentul cărora nu este limitat. Și dacă doriți ca ochelarii să servească cât mai mult, se recomandă de ales din modele fabricate din materiale trainice și de calitate, fiind luate în calcul toate particularitățile copilărești.  Astfel de rame și lentile sunt produse excluziv de brănd-uri ce există de mult timp pe piață și dispun de experiența și tehnologiile corespunzătoare. Să procurați în Chișinău astfel de ochelari pentru copii, având încredere deplină în faptul că deveniți posesori la ceea ce este original și calitativ, puteți în salonul „Astro-Optica”, sau să faceți comanda online pe site-ul nostru. Este firesc, că ochelarii pentru copii e mai bine de-i ajusta înainte de a-i cumpăra, ca să vă asigurați că copilul se va simți confortabil cu ei. Dar puteți câștiga în timp, dacă faceți primar cunoștință cu asortimentul nostru online, ca mai apoi să măsurați modele alese de acum în salon.

       La fel, merită de menționat, că pentru copii este important ca ochelarii lor să fie în concordanță cu închipuirile sale despre stilul său. Deaceea asortimentul nostru include peste o sută de modele a brandurilor care au trecut testare în timp, cum ar fi Barbie,ActionMan, Ciao Ciao, Betty Boop, Hot Wheels, Miraflex,Transformers și Winx, dintre care copilul d-stră numaidecât își va găsi favoritul său.

       Pentru comoditate, la dorința de a comanda onlineîn Chișinău ochelari pentru copii, pe site-ul nostru sunt plasate toate măsurile necesare, deaceea, puteți cu ușurință să alegeți împreună cu copilul ochelari și să-i comandați chiar atunci, fără a ieși din casă!

       Este real de a procura în Chișinău ochelari pentru copii de la producători cu renume mondial, iar accesând site-ul nostru, mergeți de acum în direcția corectă!

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.