022 843 011
str. Armenească 27b

O companie de reclamă neobișnuită a ochelarilor de soare de la Karen Walker

21 februarie 2014


         Designer-ul Karen Walker, din Noua Zelandă, este deja cunoscută prin viziunea sa originală asupra colecțiilor de modă și a companiilor de reclamă de care aceste colecții sunt însoțite. Ca exemplu, în luna septembrie a anului trecut, când au fost emise 8 modele a ochelarilor de soare, d-na Karen a înlocuit top modelele cunoscute, în formatul obișnuit a posterilor de reclamă, cu copilași foarte drăgălași în vârsta de până la 5 ani. Acești patru copii, care au luat parte la filmarea posterului de reclamă, au demonstrat ochelarii ca niște profesioniști adevărați, tot odată, cu naivitatea proprie copilăriei, ceea ce a stârnit un interes pozitiv în publicul larg.


 

          Și în acest an, din nou, Karen Walker a frapat publicul cu modul său neordinar de a vedea lucrurile în modă și în reclamă. Colecția de primăvară și compania de reclamă a ochelarilor de soare pentru anul 2014, designer-ul a creat-o în colaborare cu inițiativa ONU pentru dezvoltarea modei etnice. Fiecare pereche de ochelari din colecția de primăvară-vară 2014 este destinată implimentării artei populare keniene în publicul larg și se vinde în complect cu etuiuri pentru ochelari confecționați manual de către pictorii kenieni. Și din nou, în compania de reclamă sunt implicați nu top modele, dar simpli băștinași ai Keniei, unii din ei chiar în hainele sale obișnuite, ce evidențiază identitatea lor etnică.


 

        Iar în ce privește însăși colecția, d-na designer a ales oversize – un stil popular ultimii ani, când ochelarii acoperă sprâncenele și jumătatea de față. Un aspect deosebit al colecție sunt ramele deosebit de largi. Design-ul ochelarilor este creat, în special, de ramă și, dacă casa de modă Dior în ultima sa colecție a făcut accent pe rame care ar fi practic neobservate, dar evaluând primordial, forma lentilelor, atunci Walker, din contra, foarte minuțios a elaborat anume design-ul ramelor. Iar în cazul modelelor oversize loc pentru idei artistice este îndeajuns – dacă lățimea brațelor ochelarului în mod obișnuit nu depășește 3 cm, atunci în noua colecție Karen Walker propune modele cu astfel de brațe, ce pot avea și 5 cm. La drept vorbind, ochelarii cu brațe largi este o oportunitate minunată pentru vară, deoarece lumina solară, inclusiv și razele ultraviolete, pătrunde în ochi nu numai din față, dar și lateral, iar astfel de brațe largi pot proteja mai bine ochii și pielea în jurul ochilor.

              

 

 

 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.