022 843 011
str. Armenească 27b

Ochelari calitativi în Chișinău la un preț accesibil.

21 februarie 2014

 


        A face rost de ochelari calitativi în Chișinău la un preț accesibil și de comandat lentile cu dioptrii, recomandate de medicul-oftalmolog, astăzi nu e complicat. Salonul „Astro-Optica” propune pentru comoditatea d-stră să faceți alegerea modelului preferențial de ramă pentru ochelari, fără a ieși din casă. Pe site-ul nostru d-stră puteți transmite opțiunile prescrise pe rețeta medicului și să primiți modelul ales cu lentilele deja montate fie prin curier, sau în salon, care se află în centrul capitalei.

      A priori, ochelarii calitativi nu pot fi prea ieftini, deaceea nu merită de căutat calitate ieftină. Puteți deveni posesorul unor ochelaride calitate, ce-și vor păstra aspectul prezentabil mai mulți ani în Chișinău, la un preț rezonabil, numai în magazinele specializate. Este adevărat, că ochelarii de calitate au un preț mai mare în comparație cu cei contrafăcuți, dar și materialul din care sunt confecționați diferă mult. Ca exemplu, producătorii la astfel de brend-uri cu sunt Vogue, Escada, Adidas și alți lideri cu renume mondiali, reprezentați în salonul nostru, folosesc pentru producerea ochelarilor materiale contemporane, elaborate în urma unor cercetări minuțioase în vederea sănătății văzului. Și lentilele sunt alese în corespundere cu rețeta prescrisă de medic, deci sunt luate în calcul toate particularitățile individuale.

       Dacă nu dispuneți de prescrieri medicale, dar dacă ele vă sunt necesare, în salonul nostru puteți primi și o consultație oftalmologică calificată și, tot aici pe loc, să faceți comandă pentru lentile, și să vă alegeți o ramă ce vi se potrivește. 

Salonul „Astro-Optica” își are ca prioritate calitatea ofertelor sale, dar și facem tot posibilul pentru a propune clienților noștri ochelari cu cele mai mici prețuri în Chișinău. Deasemenea, firma își are ca ghid politica reducerilor sezoniere, precum și reduceri pentru clienții permanenți. Iar dacă d-stră nu sunteți impresionați de iltimele capricii ale modei, puteți face și o bună economie, procurându-vă modelele din colecțiile trecute, care nu sunt mai prejos după calitate, dar au reduceri mult mai semnificative.

     Dar dacă sunteți hotărâți de a fi în corespundere cu ultimele propuneri de sezon a brend-urilor cu renume – puteți fi siguri că la noi veți găsi tot din ultimele colecții a celor mai vestite case de modă!

     Oricare ar fi cerințele d-stră, în salonul „Astro-Optica” vă puteți face alegerea a unor ochelari de calitate le prețuri accesibile în Chișinău.

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.