022 843 011
str. Armenească 27b

O nouă colecție de ochelari de soare de croazieră de la Dior!

5 februarie 2014

      Colecțiile de accesuare pentru haine de croazieră, inclusiv și a ochelarlor de soare, de către renumitele case de modele se propun încă din iarnă. Aceste colecții sunt elaborate, în parte pentru cei care își au obiceiul de a pleca la odihnă pe timp de iarnă în emisferele calde, dar și ca un prototip a colecției pentru vara viitoare.

      Anul acesta, unul din cei mai cunoscuți promoutori ai modei, Dior, propune atenției publicului ochelari de soare pentru femei, care vor avea un stil sportiv, dar și, totuși, potrivit pentru orice haine, fie pe timp de vară, fie de iarnă.

      Dior pentru noua sa colecție de ochelari de soare a ales un stil minimalistic. De data aceasta nu veți găsi aici incrustări cu strasuri sau rame deosebit de pretențioase. Centrul colecției sunt ochelarii-mască, care după formă puțin amintesc cele purtate de aviatori și protejază minunat ochii. Accent în această colecție este făcut pe culori, dar, toruși, dizainerii nu au exagerat: incluziile de culori sunt repartizate pe părțile laterale ale ochelarilor, iar în unele modele sunt adăugate căteva dungi de combinare între culorile combinate de fuchsia, galben sau alb cu turcoaz pe partea superioară a ramei.

     Evident că astfel de ochelari mai puțin se potrivesc celor ce au o garderobă clasică. Dar oricare și-ar putea permite să facă unele paranteze, cel puțin, în timpul vacanței la mare sau la munte.

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.