022 843 011
str. Armenească 27b

Lentilele de contact Soflens 59 – alegerea excelentă pentru novici!

22 aprilie 2015

Compania Bausch&Lomb s-a autorecomandat, pe bună dreptate, drept lider mondial în domeniul producerii lentilelor de contact. O atenție deosebită o merită lentilele de contact Soflens 59 produse de către această companie.

Lentilele de contact Soflens 59 se vor potrivi perfect persoanelor care abia încep să folosească lentilele de contact pentru corectare vederii. Aceste lentile moi, din hidrogel, se îmbracă și se scot foarte ușor, aspect foarte important pentru începători. Lentilele Soflens se recomandă a fi purtate ziua şi schimbate planificat o dată în lună.

Tehnologia Unifit, după care sunt create aceste lentile, asigură claritatea imaginii şi o trecere lină de la centrul optic spre marginile lentilei. Cu toate acestea, lentila rămâne subţire, iar grosimea mai mică a marginilor acesteia asigură un confort suplimentar.

Datorită compoziţiei, lentilele hidrogelice Soflens 59 asigură hidratarea ochilor, iar retinei i se furnizează o cantitate suficientă de oxigen. Hilafilkon B – materialul care intră în compoziţia lentilelor, combate eficient depunerile proteice, ceea ce asigură o protecţie esenţială a ochilor împotriva diverselor complicaţii. Dacă se respectă regulile de bază de întreţinere a lentilelor, ele rămân curate pe întreaga perioadă de exploatare.

Important de ştiut: lentilele de contact Soflens 59 nu asigură protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete. De aceea, în zilele însorite, vă recomandăm să apelaţi la ochelarii de soare pentru protecţia ochilor.

Puteţi achiziţiona lentilele de contact Soflens 59 în Moldova cu doar 440 lei/6 bucăţi. Pe site-ul www.lentile.md este expus un asortiment mare de lentile de la lideri mondiali în domeniu.

Reţineţi, pentru o alegre corectă a lentilelor de contact este necesară consultația medicului oftalmolog. Puteţi efectua o astfel de consultaţie  în cadrul salonului „Astrooptica”. Specialiştii salonului oferă,  de asemenea, consultații şi pentru copii.

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.