022 843 011
str. Armenească 27b

Noutăți oftalmologice de la Johnson&Johnson!

6 aprilie 2015

Compania Johnson & Johnson Vision Care, cunoscută pentru lentilele de contact ACUVUE®, are o implicare activă în viața medicală. Ultima realizare în acest sens a fost organizarea la 21, 22 martie a celei de 9-a Conferințe Internaționale pentru corecția văzului cu lentile de contact, ce a avut loc la Moscova. Astfel de evenimente sunt organizate în cadrul unui program educațional de profil oftalmologic ACUVUE® Eye Health Advisor. La această conferință a participat un număr impunător de persoane – circa 1500 de specialiști, dintre care 800 au asistat nemijlocit, iar 700 s-au implicat on-line.

 

În cadrul programului au fost dezbătute din punct de vedere științific cerințele vieții actuale, implicit informatizarea foarte solicitantă, ce afectează în special vederea. A fost menționate datele în ceea de privește dezvoltarea și progresarea miopiei, îndeosebi la copii de vârsta școlară din cauza spasmului extrem și permanent de acomodare a mușchiului ciliar al ochiului. Această problemă, precum și sindromul ochiului uscat sunt ca urmare directă a implicării ochilor în activitate intensă la mică distanță – la calculator sau alte aparate digitale.

Pe lângă metodele profilactice de ordin social și medical generale, s-a observat că un factor important în profilactica progresării miopiei este corectarea dereglărilor de refracție la stadiile incipiente și, de asemenea, importanța unei corectări complete. Este cazul de menționat, că tocmai aplicarea lentilelor de contact permit o astfel de corectare deplină.

Tot odată, a fost discutată importanța confortului în ceea ce privește portul lentilelor de contact și eventualele complicații, ce ar putea surveni în urma corecției vederii cu ajutorul lentilelor de contact. În acest sens a fost menționată aparte importanța calității lentilelor, în special a suprafeței lor pentru a fi redus la minimum coeficientul de fricțiune și pentru formarea unei pelicule lacrimale constante între lentilă și cornee.

Dr. Chalmers, consultant independent și profesor adjunct la Școala de Optometrie de la Universitatea din Indiana, a prezentat date statistice, obținute în urma cercetărilor efectuate cu implicarea pacienților, ce au purtat lentile de contact 1-DAY ACUVUE® TruEye sau 1-DAY ACUVUE® MOIST. Constatările au demonstrat reducerea considerabilă a simptomelor neplăcute și majorarea perioadei de timp a unui port confortabil și sănătos.  

Prof. Кристина Групчева a prezentat date noi privitor la influența nocivă a razelor UV asupra ochilor și a importanței metodelor de protejare. În acest context sunt deosebit de apreciate lentilele de contact realizate cu strat de protecție contra razelor ultraviolete, tehnologii aplicate, de altfel, și în cazul producerii lentilelor ACUVUE®.

Deoarece compania Johnson & Johnson Vision Care pune accent în marchetingul său anume pe calitate, este lesne de înțeles interesul pentru ridicarea profesionalismului medicilor-oftalmologi și oferirea unor servicii de calitate cu ajutorul lentilelor de contact Acuvue®. Aceasta va asigura pacienților o sănătate vizuală mai bună și, implicit, un image pozitiv a companiei Johnson & Johnson Vision Care însăși.

Să remarcăm că Moldovaeste în pas cu realizările științei oftalmologice contemporane. În Chișinău, în salonul „Astro Optica” Johnson & Johnson Vision Care este prezent cu lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST și ACUVUE®2. Pe site-ul www.lentile.md puteți observa toată oferta le lentile de contact, precum și prețurilepentru fiecare în parte. De asemenea, puteți efectua comanda on-line din orice localitate a Moldovei unde vă aflați.

Deci, să beneficiem de noutățile bune și să vedem bine!

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.