022 843 011
str. Armenească 27b

Acuvue 2 – hidratare şi confort până la 2 săptămâni!

1 aprilie 2015

Lentilele de contact, din varii motive, sunt considerate a fi cea mai bună modalitate de corectare a vederii. Lentilele Acuvue 2 oferă senzaţia de eliberare de ochelari şi vă permite să vă bucuraţi de o vedere excelentă timp de două săptămâni.

Proiectate de liderul în domeniul producerii lentilelor de contact – compania Johnson&Johnson – Acuvue 2 asigură o vedere clară, confort şi comoditate în utilizare. Aceste lentile sunt fabricate din hidrogel şi sunt destinate purtării în timpul zilei. Modulul de elasticitate redus le permite fixarea sigură, asigurându-vă  confortul.

Lentilele conţin 58% umiditate, ceea ce asigură ochiului hidratare suficientă permanentă, fapt extrem de important în cazul ochilor sensibili, predispuşi spre deshidratare. Materialul din hidrogel asigură lentilelor o permeabilitate ridicată pentru oxigen.

Un alt avantaj important al lentilelor Acuvue 2 este protecţia ochilor împotriva radiaţiilor ultraviolete. Cu toate aceste, este de menţionat faptul că pleoapele şi zona din jurul ochilor sunt la fel de sensibile împotriva acestor radiaţii. De aceea, pentru o protecţie maximă, este indicată utilizarea ochelarilor de soare.

Regimul utilizării lentilelor din hidrogel îl puteţi alege singuri: ele pot fi purtate atât 2 săptămâni, fiind scoase pe durata nopţii, cât şi 7 zile /6 nopţi , fără a fi scoase.

Pentru a alege lentilele potrivite şi a decide asupra regimului de purtare, vă recomandăm să efectuaţi o vizită la oftalmologul din salonul „Astrooptica”. Specialiştii noştri oferă consultații atât adulţilor, cât şi copiilor. Aici copii pot efectua, de asemenea, primul consult oftalmologic.

Dacă sunteţi în căutarea lentilelor de contact colorate în Chişinău, acestea pot fi achiziţionate, de asemenea, în salonul nostru. Pentru a afla preţurile la lentilele de contact în Moldova, vizitaţi site-ul nostru www.lentile.md .

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.