022 843 011
str. Armenească 27b

Lentilele de contact zilnice Acuvue – confort fără egal

26 martie 2015


Compania Johnson&Johnson este considerată, pe bună dreptate, lider mondial în domeniul producerii lentilelor de contact de corecție. Toate produsele companiei se caracterizează prin cea mai înaltă calitate şi confort.

Lentilele de contact Zilnice Acuvue Moist sunt una dintre cele mai bune invenţii ale companiei. Ele asigură senzaţia de umiditate şi confort pe parcursul întregii zile datorită unor compuşi activi speciali. Datorită nivelului ridicat al umidităţii – 58% - probabilitatea apariţiei efectelor de înroşire şi uscăciune a ochilor spre sfârşitul zilei este mult mai redusă decât în cazul utilizării lentilelor de contact zilnice obişnuite. Aceasta este soluţia ideală pentru ochii sensibili. Lentilele 1-DAY Acuvue Moist pot fi procurate deja și în Moldova, în salonul  „Astrooptica”.

Lentilele de contact 1-DAY Acuvue Moist au cel mai înalt grad de protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolet, blocând până la  82% raze UV-A şi  97% raze UV-B. Pentru a fi comod manevrate, lentilele sunt colorate în culoarea galbenă.

1 DAY Acuvue Moist se potrivesc perfect celor care duc un mod de viață activ și nu doresc să piardă timpul pentru îngrijirea zilnică a lentilelor. Aceste lentile de contact sunt de asemenea indicate persoanelor alergice și oamenilor ai căror ochi sunt predispuși uscării și înroșirii. 1-DAY Acuvue Moist pot fi utilizate atât în miopie cât și în hipermetropie.

Pentru a alege lentilele de contact ideale este necesar să apelați la specialiști de înaltă calificare. În salonul „Astrooptica” activează medici profesioniști, care vă vor ajuta să alegeţi metoda optimală de corectare a vederii. De asemenea , în cadrul salonului, copilul Dvs. poate face prima sa consultaţie oftalmologică.

Pentru a afla preţurile la lentilele de contact în Moldova şi pentru a face cunoştinţă cu asortimentul de produse, accesaţi site-ul nostru www.lentile.md .

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.