022 843 011
str. Armenească 27b

Ochelarii Google cu lentile de corecție pentru cetățenii Statelor Unite vor fi asigurate.

26 februarie 2014

      Ochelarii Google cu lentile de corecție ar putea fi prea costisitori fară a fi asigurați, deacea Google a încheiat un contract cu compania de asigurări Vision Service Plan, pentru ca să-i subsideze pe cei ce doresc să se folosească de tehnologiile moderne, dar și fiindu-le necesare lentile de corecție. Compensările vor fi propuse doar numai pentru ramă și lentile, dar însăși dispozitivul, ce va costa aproximativ la 1500$, va fi pe cont propriu. Totuși, acoperirea financiară a ramei și a lentilelor, care la fel nu sunt ieftine, este deasemenea un rezultat bun.

     Iar în ceea ce privește zvonurile, cum că ramele Google au fost elaborate în comun cu retailer-ul Warby Parker, aceastea s-au dovedit a fi neadevărate. În corespundere cu declarația press-secretarului Google, atât ramele, lentilele de corecție, cât și dispozitivul Google au fost elaborate doar cu forțele proprii a companiei. Totuși, în continuare compania presupune o colaborare cu diferite companii-producătoare de ochelari, ca viitorii parteneri să creeze ochelari proprii, compatibili cu ochelarii Google.


 

      Este interesant de menționat, că echipa Google presupune să ofere posibilitatea utilizatorilor de a nu scoate în evidență folosirea gadget-ului. Căci chiar și cu toate modificăriele, ramele Google se evidențiază din restul ochelarilor obișnuiți pentru corectarea vederii. Compania deja caută opțiuni de a micșora dimensiunile dispozitivului până la dimensiuni ce nu ar atrage prea mare atenție. Cu toate că unii utilizatori, după părerea companiei, și-ar dori să-și atragă atenția prin acești ochelari.

     Pentru rezolvarea acestei contradicții Google și-a propus să continuie proectarea diferitor tipuri de design și colaborare cu producătorii de ochelari pentru ca utilizatorii să aibă o mai mare diversitate pentru alegere – neevidențiate sau puse în evidență prin dispozitivului Google pe ramele de ochelari.

    „Uneori îmi doresc, ca oamenii să observe că eu mă folosesc de ochelarii Google și să discute pe această temă – își spune părerea brend-managerul produsului Steve Lee – dar în alte cazuri, n-aș vrea ca cineva să-mi atragă mai multă atenție, decât îmi doresc.”

 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.