022 843 011
str. Armenească 27b

Ochelari de soare de calitate în Chișinău la un preț accesibil.

20 februarie 2014


        Însăși faptul că v-ați interesat de acest articol, vorbește de la sine că d-stră apreciați lucrurile calitative și vă doriți ochelari de soare veritabili de la brend-uri renumiți datorită calității produselor sale.

        Cei ce aleg imitări falsificate a producătorilor de ochelari de soare cunoscuți, îți pun în joc nu numai reputația de oameni respectabili, deoarece ochelarii ieftini îndată își divulgă identitatea, dar sănătatea vizuală și, s-ar putea chiar, și libertatea. În Italia, spre exemplu, persoanele care cumpără ochelari de soare falsificați, pot fi amendați pentru contribuție la producerea de marfuri falsificate. Și, deoarece legislația italiană pentru astfel de infracțiuni este destul de severă, amenda poate ajunge până la 2000 Euro. Iar în caz de neachitare, poate fi stabilită privațiune de libertate. Dar și nefiind în Italia, ochelarii lipsiți de calitate, cumpărați în locuri nespecializate, influențează foarte negativ vederea și nu protejază pelea în jurul ochilor de apariția prematură a ridurilor.

       Pentru a evita efectele nefaste asupra statusului d-stră social și asupra sănătății vederii este deosebit de recomandat de făcut rost de ochelari din magazine specializate de bren-duri veritabili. În Chișinău, cu siguranță, puteți procura ochelari de soare calitativi la un preț bun în salonul „Astro-Optica”. Această asigurare pentru veridicitate noi o dovedim deja de 25 de ani de activitate pe teritoriul Moldovei. Și noi nu facem doar afirmații – fiecare pereche de ochelari, fie pentru corecția vederii, fie pentru protejare de razele solare, este oferită împreună cu certificat de calitate. Conceptul de bază a activității salonului nostru este, ca fiecarui locuitor a orașului să-i fie accesibilă după preț optica calitativă. Iar astăzi procesul de alegere a ochelarilor și de comandă a lentilelor este atăt de perfectat, încît puteți să procurați ochelari de soare de calitate la un preț accesibil la noi, în Chișinău, chiar fără a ieși din casă.

       Pe site-ul nostru d-stră aveți posibilitatea nu numai să examinați detaliat toate modelele, dar și să vă orientați în ceea ce privește dimensiunile ramei. Sunt indicate toate măsurile necesare, ceea ce vă permite să vă alegeți optimal ochelarii de soare doriți.

Iar dacă vă sunt necesar ochelari de soare cu dioptrii, vă puteți adresa medicilor-oftalmologi din salonul nostru, făcându-vă rezervare pentru consultație la telefonul de contact indicat pe site.

 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.