022 843 011
str. Armenească 27b

Adidas și Rodenstock propun o inovație – ochelari pentru sport cu dioptrii.

18 februarie 2014

       Pentru sportivi cu vedere slabă producătorii cunoscuți a accesorilor pentru sport, cum ar fi Adidias și Rodenstock au propus o linie de modele de ochelari sportivi cu dioptrii.

      În timpul ocupației cu sportul sportivii se foloseau, de regulă, de lentile de contact, iar acum în așa genuri de sport ca fuga, ciclismul, canotajul, schiatul etc., deacum este posibil de a fi în ochelari.

     Compania Adidas produce ochelari de sport și măști cu sisteme de fixare clip-on, pentru care pot fi folosite dioptrii de la – 8,00 până la + 4,00. Deasemenea, este folosită sistema Cyl, care, de fapt, este un pince-nez, fixat de ochelari din interior.

Iar în ceea ce privește ocelarii de soare, lentilele proprii pot fi schimbate cu lentilele producătorului Sport în diapazonul de la – 4,00 dioptrii până la + 4,00 și lenile Cylpână la + 2,00. Plus la aceasta, culoarea lentilelor și felul de acoperire a lor posesorul poate să-și aleagă după dorință.

      Alt recunoscut producător al opticii – compania Rodenstock, a emis o serie de ochelari sportivi, la prodicerea cărora sunt utilizate dioptriile de la mărcile comerciale Alpina și Uvex. Cele mai întrebate sunt modelele de ochelari sportivi Swing, ce intră în colecția Alpina.  Ochelarii Swing sunt disponibili pentru trei măsuri, cu posibilitatea de a schimba configurația ramei pentu adaptare individuală, precum și cu posibilitatea de a utiliza diferite dioptrii, deci sunt foarte practici și universali.

      Seria de ochelari sub denumirea Uvex este destinată pentru ce ce preferă un mod de viață activ și pentru sportivi, inclusiv și pentru sportivii profesioniști. Ochelarii Uvex sunt completați cu lentile dintr-un material de înaltă tehnologie Makrolon, produse de Bayer. Unele modele a colecției Uvex sunt propuse cu un complect de lentile de schimb pentru diferit tip de iluminare. Iar datorită unui sistem de ventilare, lentilele nu transpiră chiar și în cele mai extremale condiții.

      Aceste modele noi și accesoriile ce le completează vor permite fiecăruia să-și aleagă varianta optimală pentru ocupații cu sport, în corespundere cu modul său de viață. Iar diapazonul larg de alegere a dioptriilor permite de adaptat vederea pentru o claritate deplină a văzu.
© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.