022 843 011
str. Armenească 27b

Seviciile salonului „Astro-Optica” sunt accesibile online!

3 decembrie 2013


        Salonul „Astro-Optica”, unul din cei ce propun optică calitativă de brănd în Chișinău, își dezvoltă activitatea, propunând opțiunea de a afla totul ce este necesar despre ochelarii de soare și ochelarii de corecție, precum și de efectuat comanda lor - online. 

        Istoria salonului „Astro-Optica” își are începutul încă din anul 1988, când a fost fondat acest business de familie de către Vasilii Cernobai, doctor în științe astronomice, un specialist recunoscut în domeniul fizicii optice. Salonul se specializa nu doar ca magazin, unde puteau fi procurate rame de ochelari, dar și ca producător de lentile de corecție, confecționate după tehnologii patentate la nivel mondial. Și în prezent, fiind în pas cu cerințele timpului și înțelegând că internetul astăzi este sursa principală de informație, dar și de șopping pentru omul modern, noi dorim să oferim clienților și pacienților noștri posibilitatea de a primi acces la asortimentul și consultațiile noastre făra a ieși din casă.

         De a procura în Chișinău ochelari calitativi și de a comanda pentru ei lentile corespunzătoare, prescrise de medicul d-stră, astăzi devine mai simplu, decât oricând.

         Pe site astrooptica.md d-stră puteți găsi modele din ultimele colecții de la așa brend-uri renumiți cu ar fi Silhouette,Versace,Adidas, Avanglion, Escada, Furla, Gant, Guess, Polar Glare,Police, Prada, Vogue, precum și multe altele. Deasemenea, poteți comanda lentile de contact de la așa producători cunoscuți precum Johnson&Johnson, Cooper Vision, Bausch&Lomb.

         Pe site-ul nostru d-stră puteți găsi informația de contact necesară și să vă înscriți pentru consultație la medicul-oftalmolog. Consultațiile sunt efectuate de către specialiști cunoscuți la noi în Moldova pentru competența și profesionalismul său cu folosirea a celor mai performante dispozitive tehnice. Specialiștii noștri vă vor acorda ajutorul necesar în diagnosticarea și alegerea unei soluții optimale pentru corectarea vederii. Iar în caz, dacă vor fi necesare investigații în condiții de staționar, veți primi îndrumare corectă și îndreptare în instituțiile medicale corespunzătoare.


 

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.