022 843 011
str. Armenească 27b

Unde în Chișinău puteți procura ochelari de soare pentru femei?

20 decembrie 2013


        Pentru oamenii contemporani ocelarii de soare sunt mai mult decât un instrument ce ocrotește ochii de razele solare. Femeile, ce sunt atente la înfățișarea sa, poartă ochelari pur și simplu pentru a scoate în evidență stilul său. Probabil, veți fi de acord, că dacă ochelarii pot să completeze imaginea, oferind relief calităților pozitive, de ce nu ar fi purtați și înt-o zi mai puțin însorită! Totuși să nu uităm ca funcția de bază a ochelarilor solari este de a proteja ochii de raze puternice de soare atât vara, cât și într-o iarnă înzăpezită. Pe timp de vară, în special pe plajă, chiar și cei ce nu se interesează de influențele nocive a razelor ultraviolete, se simt mult mai confortabil în ochelari de soare. Și pe timp de iarnă, îndeosebi dacă vă aflați la odihnă la munte, sau un timp îndelungat la volan pe drum înzăpezit, fără ochelari ce protejază de raze ultraviolete vă expuneți pericolului de a avea probleme de vedere. Ultravioletul ce se reflectă de pe suprafața înzăpezită poate fi și mai intens decât razele directe. Deasemenea, razele ultraviolete sunt dăunătoare pentru piele, îndeosebi pentru pielea mai gingașă în jurul ochilor.

       Deci ce pot face doamnele noastre și de unde pot procura în Chișinău ochelari de soare calitativi? Punem accent pe calitate, deoarece este dovedit de repetate investigări, că numai  ochelarii cu filtre speciale UV sunt capabili să protejeze ochii și pielea d-stră. Ochelarii necalitativi, falsificați pentru imitarea brend-urilor cunoscute, pot aduce daună simțitoare ochilor d-stră, deoarece lentilele întunecate fără filtre UV duc în eroare pupilele, care, fiind impuse să se lărgească, permit să pătrundă și mai mult ultraviolet!...

       Doriții ce este cel mai bun?! Salonul „Astro-Optica” vă propune excluziv brend-uri ce au trecut testarea timpului, cum ar fi Vogue, Burberry,Prada, Ray Ban, Escada, Boss și altele, care nu numai vă vor proteja ochii d-stră, dar vă vor oferi înfățișării d-stră exclusivitate și eleganță!

      În Chișinău puteți procura ochelari de soare pentrufemei în salonul „Astro-Optica”, sau să faceți comandă la domiciliu de pe site-ul nostru în doar câteva minute!

© 2015-2023 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.